Adventures & Travel Photography

Blogi

Valokuvablogi - Matkablogi : Valokuvausta, matkailua, luontoa, kaupunkeja, hevosia ja tapahtumia.

 

Helsinki

DSC_2571-2.jpg
DSC_1618-2.jpg
DSCF0786-2.jpg
DSCF2119-2.jpg
DSCF7440-2.jpg
DSC_2589-2.jpg
DSCF2870-2.jpg
DSCF0650-2.jpg
DSC_0389-2.jpg

Pääkaupunkimme Helsinki herättää minussa monenmoisia tuntemuksia. Pidän kaupungin vanhasta arkkitehtuurista, tapahtumista, puistoista, merestä ja luonnonläheisyydestä, mutta samalla betoniviidakko ja ihmispaljous tekevät oloni joskus epämukavaksi.

Kaupungin kuvaaminen on tuntunut minusta aina jostain syystä vaikealta. Valitsin tähän postaukseen suosikkikuviani Helsingistä kuluneiden kahden vuoden ajalta, jotka olen asunut pääkaupunkiseudulla. Minulle on luontevaa kuvata luontoa, mutta kaupungit tuntuvat ympäristöinä vierailta. Oikeiden kuvakulmien ja kuvauskohteiden löytäminen urbaanista ympäristöstä vaatii vielä harjoittelua. Tulevana kesänä voisinkin ottaa tavoitteeksi käydä silloin tällöin keskustassa kävelyllä kameran kanssa.