Adventures & Travel Photography

Blogi

Valokuvablogi - Matkablogi : Valokuvausta, matkailua, luontoa, kaupunkeja, hevosia ja tapahtumia.

 

Lentoa odotellessa

DSCF0535-2.jpg

Vihdoinkin on aika huokaista ja aloittaa myöhäiseksi jäänyt kesäloma. Se tarkoittaa myös sitä, että samalla starttaa meidän ensimmäinen retkemme Amerikkaan. Tarkoituksena on siis viettää tulevat neljä viikkoa Yhdysvaltojen ihmemaata kiertäen.

Mitä tulee valokuvaamiseen, on matka herättänyt minussa monenmoisia ajatuksia. Haluaisin saada matkaltani mukavia kuvamuistoja ja pyrin keskittymään kuvillani ehkä jonkinlaiseen tarinankerrontaan. Yritän kuvata maltilla, jotta voisin nauttia reissusta myös ilman kameraa. Toivottavasti myös kehittyisin hieman kuvaamisessani. Olen tehnyt päätöksen etten tekisi postauksia reissun päältä. Edessä on pitkä talvi, joten palattuani takaisin ehdin varmasti koota sarjan reissupostauksia tänne. Tällä hetkellä istuskelemme lentokentällä ja odotamme lentoa, joka on parisen tuntia myöhässä. Sopiva hetki siis tehdä pieni blogipäivitys ennen reissua. Toivottavasti ehdimme sen verran ajoissa hotellille, jotta pääsisimme vielä tänään viettämään 9/11 muistopäivää New Yorkissa. Palailen reissun jälkeen sitten takaisin blogin ääreen. Mukavaa syyskuuta teille!

Maarit4 Comments