Adventures & Travel Photography

Blogi

Valokuvablogi - Matkablogi : Valokuvausta, matkailua, luontoa, kaupunkeja, hevosia ja tapahtumia.

 

Pilvien päällä

DSCF0525-2.jpg
DSCF0261-2.jpg
DSCF0430-2.jpg
DSCF0520-2.jpg
DSCF0376-2.jpg
DSCF0494-2.jpg

Tämän postauksen kuvituksena ovat viikko sitten Joensuusta napsimani otokset. Pääsin pitkästä aikaa lentokoneen kyytiin tehdessäni ensimmäistä kertaa viikonloppuretken kotiin Finnairin siivillä. Junaliput ovat tätä nykyä jo kalliimmat, kuin edestakaiset lennot HKI-Joensuu välillä. Matkustaminen oli vaivatonta ja niin nopeaa. Hyppäsin lauantai aamuna koneeseen suuntana Joensuu ja  viikonlopun jälkeen olin jo maanantai aamuna takaisin Vantaalla työpisteeni ääressä.

Lentokoneen ikkunasta katsellessa on helppo ymmärtää miksi Suomea sanotaan niin vihreän kullan, kuin tuhansien järvienkin maaksi. Puhdasta luontoa meillä riittää.

Ilmassa alkaa olla jo selvä syksyn tuntu. Yöt ovat olleet usvaisia ja maa sateen kastama. Viikonloppu meni mukavasti vanhempieni luona, ja koiramme Roopen kanssa puuhastellen. Roopesta on tullut jo ihan iso poika. Joensuussa vieraillessani yritän aina myös tavata ystäviä ja käydä vanhalla tutulla kuntosalilla jumppailemassa. Vierailut vanhassa kotikaupungissa ovatkin mitä mukavin tapa viettää vapaa-aikaa. Puolentoista viikon päästä on edessämme vähän pidempi lento ja suuntana New York. Vatsanpohjassa taitaa muutama perhonenkin jo leijailla ja tällä viikolla täytyisi ryhtyä pakkauspuuhiin.

Olen kuluneena kesänä kuvannut aika paljon luontoa ja sama linja jatkuu edelleen. Välillä on kuitenkin hyvä ottaa vähän rennommin kuvaamisen kanssa. Askartelin hiljattain blogiini uuden galleria -sivun, joka löytyy bannerin alla olevista välilehdistä. Jatkossa tulen siirtämään tuonne gallerian albumeihin suosikkiotoksiani. Galleria toimikoon sellaisena näyteikkunana blogilleni. Jos julkaisee kerralla suuren määrän kuvia, joista vain muutamat ovat hyviä, ne hyvät kuvat hukkuvat helposti vaatimattomampien kuvien joukkoon. Kun näytillä ovat vain nappiotokset pääsevät ne paremmin oikeuksiinsa. Haluan täällä blogin puolella julkaista kuitenkin enemmän kuvia. Joskus ne tavalliset kuvat saattavat olla sisältönsä vuoksi oleellisia tarinan kerronnan kannalta. Galleria -sivu saa lisää täytettä sitä mukaa kun ehdin käydä vanhoja kuviani läpi tai saan galleriaan sopivia uusia kuvia otettua. Käykäähän kurkistamassa myös miltä näyttää uusi galleria -sivu.

Maarit8 Comments