Adventures & Travel Photography

Blogi

Valokuvablogi - Matkablogi : Valokuvausta, matkailua, luontoa, kaupunkeja, hevosia ja tapahtumia.

 

Bridgeport Kalifornia

DSCF4422-2.jpg
DSCF4412-2.jpg
DSCF4397-2.jpg
DSCF4411-2.jpg
DSCF4450-2.jpg
DSCF4430-2.jpg
DSCF4437-2.jpg
DSCF4426-2.jpg
DSCF4440-2.jpg
DSCF5596-2.jpg
DSCF4454-2.jpg

Ajoimme Bodien aavekaupungista kolmisenkymmentä kilometriä Bridgeportiin. Kävimme ensitöiksi syömässä isot hampurilaisateriat eräässä paikallisessa ravintolassa, joka oli muutamia työmiehiä lukuunottamatta tyhjillään asiakkaista. Ruokailun jälkeen asetuimme Silver Maple Inn motelliin ja lähdimme vielä pienelle iltakävelylle uinuvan hiljaisia katuja pitkin. Oli sunnuntai ja koko kylä tuntui nukkuvan. Kaukaa kuului laiduntavan karjan ammuminen, ja kylän halki ajeli harvakseltaan autoja.

Bridgeport on Monon piirikunnan hallinnollinen keskus. Sitä ei voi sanoa kaupungiksi, mutta ehkäpä kuitenkin kyläksi. Asukkaita Bridgeportissa on noin kuusisataa. Meistä oli mukava majoittua pienessä Bridgeportissa, joka tarjosi vastapainoa reissun suurkaupungeille ja turistien kansoittamille luonnonpuistoille. Kylästä löytyy muutama ravintola, hotelleja, motelleja, paloasema, oikeustalo, poliisiasema, ruokakauppa, pari bensa-asemaa ja pieniä putiikkeja turisteille. Bridgeportin ympäristö vesistöineen houkuttelee alueelle paljon kalastajia ja talvisin seutu sopii mitä parhaiten monien talviurheilulajien harrastukseen.

Tämän postauksen kuvat eivät ehkä olen blogin parasta antia vaan menevät enemmän "turistiräpsyjä" kategoriaan. Halusin kuitenkin esitellä tämän ihan tavallisen amerikkalaisen pikkukylän. Pysähdyimme reissussa useisiin vastaaviin kyliin, mutta meillä ei ollut yleensä juurikaan aikaa jäädän niihin kiertelemään. Seuraavissa postauksissa matka jatkuukin oikeaan metsäneläinten paratiisiin Yosemiten kansallispuistoon.

MaaritKalifornia6 Comments