Adventures & Travel Photography

Blogi

Valokuvablogi - Matkablogi : Valokuvausta, matkailua, luontoa, kaupunkeja, hevosia ja tapahtumia.

 

Pismo Beach auringonlaskun aikaan

DSCF6703-2.jpg
DSCF6754-2.jpg
DSCF6749-2.jpg
DSCF6735-2.jpg
DSCF6716-2.jpg

Yhdysvaltain länsirannikko on mitä loistavinta seutua ihailla upeita auringonlaskuja. Tyynenmeren taakse laskeva aurinko värjää taivaanrannan kymmeniin purppuran sävyihin, kunnes pimeys lopulta peittää maiseman alleen. Tämä näytelmä toistuu aina, kun pilvet vain eivät ole peittämässä laskevaa aurinkoa. Tämän postauksen kuvat ovat otettu kauniilta Pismo Beachilta Kaliforniasta.

Vierailtuamme Hearst Castlella San Simeonissa jatkoimme ajoa Highway 1:stä pitkin kohti etelää. Maisemat muuttuivat tasaisemmiksi ja saimme todeta jättäneemme ne kaikkein jylhimmät rantamaisemat taakse. Lähestyimme rannalla sijaitsevaa pikkukaupunkia Morro Bayta, josta olin kuullut paljon hyvää. Päätimme suosituksista huolimatta ajaa Morro Bayn ohi, sillä olimme nälkäisiä ja halusimme ehtiä tehdä matkaa hieman pidemmälle päivänvalon vielä riittäessä. Morro Bayn kohdalta Highway 1 kurvaa rannikolta sisämaahan päin. Jatkoimme matkaamme San Luis Obisboa kohti, joka oli seuraava kaupunki reitillä. Olimme jo ohittamassa viehättävän kaupungin kun huomasimme eräässä risteyksessä Jack in the Box -nimisen pikaruokapaikan. Olimme nähneet telkkarissa useita kertoja Jack in the Boxin mainoksia ja mieheni oli vakuuttunut, että paikka täytyisi testata. Käännyimme siis takaisin ja kävimme hakemassa pientä purtavaa nälkäämme.

Pienestä pysähdyksestä huolimatta pääsimme jatkamaan melko nopeasti matkaa, sillä meillä molemmilla oli toiveena ehtiä rannikolle katsomaan vielä auringonlaskua. San Luis Obisbosta tie kulkeekin Pismo Beachille, joka on viihtyisä pieni rantakaupunki. Saavuttuamme Pismo Beachille jouduimme etsimään pienen tovin parkkipaikkaa, ennen kuin pääsimme upottamaan jalkamme pehmeään rantahiekkaan. Myöhästyimme harmiksi ihan himpun siitä, että olisimme ehtineet nähdä auringon putoavan horisonttiin. Useimmiten ne upeimmat värit kuitenkin imestyvät taivaalle vasta hetken päästä siitä kun aurinko on laskenut. Niinpä jäimme ihailemaan purppuran väreihin maalautunutta iltaa peri-amerikkalaisessa rantamaisemassa.