Adventures & Travel Photography

Blogi

Valokuvablogi - Matkablogi : Valokuvausta, matkailua, luontoa, kaupunkeja, hevosia ja tapahtumia.

 

Satumainen aamu Laxenburgissa

DSC_0345-2.jpg
DSC_0364-2.jpg
DSC_0369-2.jpg
DSC_0362-2.jpg
DSC_0399-2.jpg

Lähtiessämme jatkamaan matkaamme Wienistä eräänä syyskuisena sunnuntaiaamuna päätimme pysähtyä matkalla Laxenburgiin. Laxenburg on pieni kaupunki noin viidentoista kilometrin päässä Wienin keskustasta. Alue on tunnettu linnoistaan ja palatseistaan, sekä suuresta puistoalueestaan. Kello ei ollut vielä edes seitsemää kun kuljimme puiston hiljaisia kujia pitkin tervehtien aamuisia koiran ulkoiluttajia. Suuntasimme pienen lammen rantaan, jonka keskeltä kohosi Franzenburgin linna. Aurinko pilkisteli puiden oksien lomasta ja rannan kesyt linnut tulivat lähes kosketusetäisyydelle. Aamu oli tuiki tavallinen, mutta se jäi mieleeni sadunomaisena. Päivän mittaan Laxenburgin alue täyttyy ulkoilijoista, mutta aamulla puiston rauha oli rikkumaton. Parhaat hetket matkoilla ovat juuri sellaisia, kuin pieni kävelymme tavallisena sunnuntaiaamuna Laxenburgissa; Sellaisia, jotka tapahtuvat odottamatta ja näyttäytyvät kaikessa loistossaan, komeampana kuin olisi koskaan kuvitellutkaan. Aamu Laxenburgissa oli kuin ote satukirjan sivuilta - siitä oli hyvä aloittaa uusi retkipäivä halki Itävallan.

MaaritItävalta4 Comments