Adventures & Travel Photography

Blogi

Valokuvablogi - Matkablogi : Valokuvausta, matkailua, luontoa, kaupunkeja, hevosia ja tapahtumia.

 

Ihana keskikesä

DSCF5579.jpg
DSCF5404-2.jpg
DSCF5504-2.jpg
DSC_0859-2.jpg
DSCF5446-2.jpg
DSCF5437-2.jpg
DSCF5475-2.jpg
DSCF5464-2.jpg
DSCF5540-2.jpg
DSCF5601.jpg

Sinne se jäi taakse kesän kohokohta - nimittäin juhannus kotikonnuilla Itä-Suomessa. Hieman poikkeuksellisesti olemme nyt käyneet Joensuussa kahteen otteeseen viikon välein, koska myöhäinen talvilomamme ja juhannus sattuivat osumaan niin lähekkäin toisiaan. Pitkästä ajomatkasta huolimatta kumpikin reissu antoi varmisti enemmän kuin mitä ne vaativat.

Olen aina haaveillut valvovani läpi kesäyön vain kulkien luonnossa ja valokuvaten. Jo toissaviikolla tämä haave toteutui Kolilla ja nyt juhannuksena toistamiseen kun suuntasimme Patvinsuolle. Nämä molemmat kokemukset ansaitsevat kuitenkin aivan omat postauksensa, joten palaan niihin tuonnempana. Muuten juhannus sujui lähinnä lepäillen, lueskellen, hyvin syöden ja pieniä askareita puuhaillen. Harjoittelimme myös lintujen kuvaamista mieheni uudella kamerakalustolla, jonka hän hankki syksyn Afrikan matkaamme varten. Silloin kameran eteen ilmestyy toivottavasti hieman isompia otuksia, mutta lintujen kuvaaminen toimii ehdottoman hyvänä harjoituksena.

Kaikki tämän postauksen kuvat ovat otettu aivan kotipaikkani lähiympäristöstä. Aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan nähdäkseen jotain henkeäsalpaavaa. On sanottava, että en oikein keksi mitään mikä vastaisi paremmin omaa sielunmaisemaa, kuin nämä itäisen Suomen järvi- ja metsämaisemat upeine auringonlaskuineen. Eräänä iltana palatessamme kuvausretkeltä nukkumaan törmäsimme tielle läheisestä metsästä nousseeseen usvaan ja maisemaa koristi vielä auringonlaskun maalaama punainen taivas. Eipä sitä voisi kai mitenkään paremmin kuvailla kuin vain todeta, että kyllä Suomi on kaunis maa!

MaaritSuomi4 Comments