Travel & Photography

Blogi

Valokuvablogi - Matkablogi : Valokuvausta, matkailua, luontoa, kaupunkeja, hevosia ja tapahtumia.

Alkusyksyn aikaa

Jos minun pitäisi valita oma lempikuukauteni olisi se ehdottomasti kesäkuu, sillä rakastan alkukesän vehreyttä, raikkautta ja valkoisia kesäöitä, mutta kilvassa kakkoseksi sijoittuisikin sitten syyskuu. Parhaiten näistä vuodenajoista nauttiminen tapahtuu tietenkin jalkautumalla ulos luontoon. Arjen tohinoissa on toisinaan haastavaa saada etsittyä aikaa kiireettömään luonnossa liikkumiseen, mutta onneksi myös täältä pääkaupunkiseudulta löytyy upeita luontokohteita, joihin on helppo lähteä ulkoilemaan. Näin syksyn aikaan luonto tuntuu muuttuvan niin huimaa vauhtia, että välillä toivoisin vain voivani kulkea kameran kanssa päivästä toiseen tallentamassa tuota muutosta, sillä pianhan kaikki lehdet ovat jo tippuneet puista ja kasvit lakastuneet talven alta pois.

DSC_7882.jpg
DSC_8233.jpg
DSC_2867.jpg
DSC_2844.jpg
DSC_8060.jpg
DSC_2700.jpg
DSC_2735.jpg
DSC_2831.jpg
DSC_2715.jpg
DSC_2822.jpg
DSC_8195.jpg
DSC_2797.jpg
DSC_8235.jpg

Aamut ovat minulle mieluisinta aikaa liikkua luonnossa siitäkin huolimatta, että aamu-unisena herääminen on monesti vaikeata. Luonto on usein yön jäljiltä mukavan kostea ja raikas, ja pienen metsäretken tekeminen antaa uskomattoman paljon energiaa saaden olon tuntumaan kuitenkin samalla levolliselta. Aamuisin liikkeellä on myös vähemmän muita ulkoilijoita, mikä taas sopii rauhasta nauttivalle.

Olen ollut kuluneena kesänä ennätyksellisen saamaton, mitä tulee sisällöntuotantoon tälle sivulle. Sen sijaan olen puuhastellut paljon sellaista, jonka uskoisin edesauttavan kehittymistäni kuvaajana, ja toisaalta olen myös ottanut ihan vaan rennosti silloin kun siihen on ollut mahdollisuus. Purkamattomia kuvia ja tarinoita olisi ainakin Norjan Lofooteilta, jonne teimme matkailuautoreissun kesällä. Syksyn mittaan suuntaan vielä kotiseudulle Itä-Suomeen ja lisäksi käymme mieheni kanssa pyörähtämässä Lontoossa, joten toiveissa on saada myös noilta reissuilta kuvatuliaisia tänne blogiin.

❤ BLOGLOVIN    FACEBOOK    INSTAGRAM 

Maarit4 Comments