Adventures & Travel Photography

Blogi

Valokuvablogi - Matkablogi : Valokuvausta, matkailua, luontoa, kaupunkeja, hevosia ja tapahtumia.

 

Messuraportti

DSC_0836-2.jpg
DSC_0785-2.jpg
DSC_0837-2.jpg
DSC_0787-2.jpg
DSC_0821-2.jpg
DSC_0797-2.jpg

Viime viikonloppuna oli Helsingin Messukeskuksella Matkamessut ja samalla myös meidän oman Travel Bloggers Give Back hyväntekeväisyystempauksen valokuvanäyttely. Paluu takaisin arkeen on ottanut messutohinoiden jälkeen muutaman päivän, mutta tuttu arkirytmi alkaa vähitellen taas sujua.

Viikonloppu oli kaikessa huiskeessaan ihan hurjan kiva ja meidän osastolla vieraili paljon ihania ihmisiä, jotka lähtivät mukaan tukemaan projektia kuvia ostamalla. Saatiin kerättyä messuilla lähes kolme tonnia, ja summa on nyttemmin jo rikkoontunut messujen jälkitohinoissa myytyjen taulujen myötä.

Näyttelyn taulut olivat todella upeita ilmestyksiä ja tuntui mahtavalta nähdä myös minun Dolomiiteilta ottamani kuva seinällä. Aivan selkeä myyntihitti osastollamme olivat kuvat eläimistä, ja sehän on helppo ymmärtää, sillä kukapa nyt ei ilahtuisi eläinkuvista. En olisi etukäteen osannut kuvitellakaan, kuinka hienoilta kaikki kuvat näyttivät valmiina tauluina. Myös Epsonin messuvieraille tekemät tulosteet olivat oikein kauniita. Siinä olisikin myös itselle projektia tulevaisuuteen yrittää saada omat suosikkikuvat tietokoneelta oikeiksi valokuviksi.

Messuilla kerätyt varat siis menevät Plan Suomen avustuksella Pohjois-Laosiin Bokeon lääniin ja siellä lasten koulutukseen. Hektisestä viikonlopusta huolimatta tässä projektissa mukana oleminen on antanut myös itselle uutta energiaa ja olen siitä varsin otettu, että sain olla järjestämässä tempausta. Yksin tämmöistä tuskin kukaan pystyisi tekemään, mutta porukalla, joka puhaltaa yhteen hiileen ja kohti samaa päämäärää on mahdollisuus saada aikaan vaikka mitä.

Joku viisas on tainnutkin joskus sanoa, että pienistä puroista syntyvät suuret joet, eikä tuota väittämää käy kieltäminen.

Messut hujahtivat sen verran kiireessä, että osastolla kuvaaminen meinasi välillä tyystin unohtua, mutta pieniä kuvamaistiaisia sentään jäi tapahtumasta talteen. Tästä on hyvä ponnistaa kohti kevättä ja omia arjen haasteita. Vielä kerran iso kiitos kaikille tempauksessa tavalla tai toisella mukana olleille!

 

Maarit2 Comments